INFO KONTAKT FAQ

Jag jobbar på rullande schema och svarar vanligtvis på mail mellan 10.00-18.00 om jag inte 

är upptagen med klienter. Jag har tyvärr begränsad möjlighet att svara i telefon.

Snabbast svar fås via dm på Instagram @silverdragonhypnosis.com
Tidsbokning är möjlig alla veckans dagar mellan 10.00-18.00 enligt överenskommelse.

Betalning sker (om du inte bokar via Bokadirekt och vill betala där) i vår butik 

under fliken Hypnos - rock & stone (rockandstone.se) där du kan betala via Klarna. 

Det går också bra att betala via Swish eller Paypal

Kontakt

 
Adress:

Västäng (Ripsa)

611 91 Nyköping

Sweden

 
Email:
 
Tel:

Praktisk information

När du bokat din session (antingen via bokadirekt Silverdragon Hypnosis) eller via mail/tel, kan du gå till vår butik under fliken Hypnos - rock & stone (rockandstone.se) och betala via Klarna. Det går också bra med Swish eller Paypal. Efter det att vi kommit överens och bokat en tid, så får du fylla i ett kontaktformulär med lite allmänna uppgifter om hälsa och lite om dig själv. Detta för att din session ska bli så behaglig som möjligt (tex för att undvika att gå igenom vattenscenarier med personer med stark vattenfobi eller höjder för höjdrädda.) Samt att jag ska få en bättre överblick vad vi kan jobba med. Du får också en ljudfil med en hypnosövning för att få lite uppfattning om hur du reagerar i ett förändrat medvetandetillstånd och kan förbereda dig bättre inför sessionen. Vi samtalar alltid en stund innan sessionen för att ytterligare klargöra vad som känns angeläget att jobba med och för att du ska vara tillräckligt avslappnad och bekväm att sätta i gång.

Efteråt talar vi om dina upplevelser och intryck. Varje möte tar mellan 2,5 till 3+ timmar totalt, beroende på hur mycket klienten har att jobba med och vill prata om. Jag jobbar vanligtvis endast med en klient om dagen så det är ingen tidspress. Sessionen spelas in och du får ljudfilen på mail. För att genomföra en session via zoom behöver du ladda ner zoomprogrammet (som är gratis) och ha möjlighet att ligga eller sitta bekvämt bakåtlutad i direkt anslutning till datorn eller ha tillgång till mikrofon och hörlurar så att vi hör varandra ordentligt då man tenderar att tala tystare under hypnos. Det är också viktigt att du inte blir störd av dörrklocka, telefon eller annat. Du bör vara utvilad och ha ätit, samt inte vara alltför uppskruvad av kaffe. Det är viktigt att du kan slappna av ordentligt för att kunna tillgodogöra dig sessionen på bästa vis. Om du föredrar att komma till mig i Ripsa utanför Nyköping så går det givetvis bra också. Avbokningar sker minst 24 timmar innan bokad session. Vid senare avbokningar återbetalas endast halva beloppet. Behöver du omboka så löser vi givetvis det.

Vanliga frågor

Vad kan jag uppleva under sessionen?

Innan sessionen går vi igenom din situation och vad du själv känner att du skulle vilja utforska. Under sessionen kommunicerar jag ofta direkt med din själ eller guider som talar om vad de tycker är lämpligt att jobba med. Det brukar i slutänden bli på bästa sätt. Jag ställer frågor som tar oss direkt till kärnan av problemet, dvs där problemet/känslan eller fobin startade. Min erfarenhet är att universum ser till att vi får den information vi är redo att ta emot. Är det en tidigare liv regression du behöver, så kommer det livet eller liven till oss. Är det healing och arbete med blockeringar du är i mest behov av, så kommer vi att jobba med det. Behöver vi gå tillbaka till barndomen eller livet före födseln så gör vi det.

Det primära målet är att du ska må bättre och känna dig mer i kontakt med din själ och ditt livs syfte och möta dina själsvänner som finns där och stöttar dig. Det är ofta en omtumlande känsla när vi förstår vilket stöd vi verkligen har från andevärlden, att vi aldrig är ensamma och att det vi kallar för döden, bara är ett förändrat tillstånd.


Kan jag avbryta när jag vill och kommer jag att säga saker jag inte vill eller kan kan kontrollera?

All hypnos är självhypnos. Du gör ingenting mot din egen vilja och kan närsomhelst avbryta hypnosen. Din själ svarar endast på de frågor den vill och sätter gränser för vad som avhandlas, både för dig och mig. Ingenting som inte är meningen att prata om kommer att komma fram. Jag har givetvis tystnadsplikt och både öppen och van vid ganska okonventionella ämnen och händelser. Du kan känna dig lugn och omhändertagen oavsett vad som inträffar.


Vilka är vinsterna med Själsstärkande hypnos?

När jag själv började regelbundet med hypnos som klient märkte jag redan efter en kortare tid hur mitt liv började förändras. Jag blev mer tolerant mot min omgivning, mer kärleksfull i mina relationer och mer tacksam över vad jag faktiskt hade i mitt liv. Jag fick också svar på viktiga frågor som rätade ut många frågetecken rörande mitt liv och mina relationer. Efter att ha pratat med kollegor och klienter har jag hört liknande berättelser. Livet har helt enkelt blivit lättare, gladare och bättre.

Rädslor reduceras och försvinner, Känslan av ett sammanhang blir mer tydliga. Svaret på frågorna: vem är jag och vad är syftet i mitt liv- Kan i många fall besvaras. Kontakten med vår egen själ och våra guider förstärks och dialogen blir alltmer öppen. Vi kan fokusera på vad vi verkligen vill göra och faktiskt göra det. Vi kan få förklaring på varför vi har ont i kroppen, fobier, rädslor och trassliga relationer, se mönster och därmed få möjlighet att jobba med dessa och gå vidare. Din själ vill inget hellre än att få en dialog med kroppen och tillsammans jobba för att ditt liv ska bli så härligt och fullkomligt som möjligt. I hypnos går den utvecklingen snabbt, mycket snabbare än i traditionell psykoterapi. Redan efter en eller ett par sessioner kan problemen vara lösta.