Kurser & utbildningar

Alla kurser i certifieringsprogrammet ges en gång per termin i mån av sökande tom vt 2025. Sedan kan kurserna komma att ges 1 ggr per år. 

Utvecklingskurserna ges normalt en gång per termin.

Utvecklingskurser

Stärk samarbetet med själen

Mer info vid nästa kurstillfälle

Hitta din inre kompass

Har du någon gång tagit en annan väg till jobbet bara för att det kändes rätt just då och sedan funnit att det varit en stor krock på din vanliga väg som du slapp bli inblandad i?

Har du funderat på vad din inre röst vill säga?

Vad har din själ för språk och hur lär du dig att höra och förstå det?

Kan du lära dig att koppla in mer och oftare till din själ och dess vägledning - intuitionen?

På den här kursen varvar vi Själsstärkande Hypnos® med intuitiva övningar och föreläsningar med syftet att du ska lära dig lyssna till din inre kompass och kunna använda den i vardagen. Vad har din själ för språk och hur kan ni kommunicera på bästa sätt?

Det här är en fantastisk möjlighet att expandera ditt medvetande och få tillgång till din själs eget unika språk.

Vi träffas vid fem måndagar, varannan vecka i 10 veckor på Zoom med start den 2 september -28 oktober 2024. Kl. 18.00-21.00. Det kommer även att ingå vissa hemuppgifter.

Kostnad 2500 kr inkl moms. Avbetalning möjlig via Klarna.

Maila oss så skickar vi ansökningsformulär och mer info:

info@silverdragonhypnosis.com


Stärk samarbetet med din själ för medium

Mer info vid nästa kurstillfälle

Vad tyckte kursdeltagarna om tidigare utvecklingskurser?


”När jag hörde om denna kurs som skulle innehålla både hypnos och medialitet så behövde jag säga JA! Det är mina favoritämnen och jag tycker det alltid är lika spännande att utforska nya koncept. Kursen med Madelaine och Helen, två erfarna och väldigt fina människor, gav nya upplevelser och ledtrådar på min livsresa. Alltid lika fantastiskt att få uppleva hur mycket mer vi är när själen får träda fram. Så är du nyfiken och vill veta, förstå, känna mer av dig? Gå kursen." 

"Jättebra tillfälle om man vill testa på hypnos, men inte riktigt vågar att boka en hel session. Även jättebra om man vill jobba med att lyssna på och lära mer sig mer om  sin intuition. Denna kursen ger verkligen bra verktyg för det. Bra att det är en liten grupp, så att man vågar vara den man är. Ingen prestige med test på slutet utan man går denna kurs helt för sin egen skull, för att utvecklas." 

"En unik kurs som vidgar vyerna på vem jag är och vad medvetandet är. Den har samtidigt stärkt förståelsen för och tron på min intuition och mediala förmåga." 

Hypnoskurser & Certifieringsprogram

Grundkurs i Själsstärkande Hypnos® höst 2024

Det här är kursen för dig som har kommit en bit i din andliga utveckling och är intresserad av att vidga ditt medvetande och lära dig tekniker som hjälper dig både privat och professionellt. Du är troligtvis en person med litet ego och stor önskan att hjälpa andra. Du har gjort grundarbetet med dig själv och känner dig redo för nästa steg. Du bör vara öppen och bekväm med tanken på reinkarnation, utomjordiskt liv, väsen och magiska världar och vara beredd på att göra en ordentlig resa där dina tidigare uppfattningar och trossystem kan komma att förändras.

Kanske jobbar du redan medialt, med healing, frekvensmedicin eller liknande, eller så är du bara redo och öppen att utveckla ditt multidimensionella jag. Det finns inga krav på tidigare formella utbildningar eller erfarenheter men stor vikt läggs vid personlig lämplighet och frekvens. Alla sökanden genomgår en prövning innan antagning. Den här kursen kommer att påverka dig i grunden och du behöver vara redo att kunna hantera det. 

Kursen är helt unik i sitt slag och kommer att ge dig nya insikter och verktyg att verkligen expandera på alla plan.

Själsstärkande Hypnos® är en dynamisk och högfrekvent metod som kombinerar beprövade metoder från bla. Dolores Cannon, Brian Weiss och Michael Newton med nya uppdaterade tekniker och kunskap som matchar människans ständigt expanderande medvetande. Jag har valt att kalla den här inriktningen för Själshypnos®

Vi går igenom teori och en mängd olika tekniker på en rad intressanta områden för att kunna genomföra en lyckad session. Varje lektion består också av ett praktiskt moment där deltagarna arbetar med varandra i par. Alla deltagare kommer att leda minst 9 hypnossessioner och vara klient 9 gånger, vilket är extremt utvecklande i sig.  

Tid hösttermin:  Torsdagar kl 19.00-22.00 via Zoom. 10 veckor 12/9- 14/11  2024.  Vi varvar praktiska övningar och sessioner med teori.

Diplom utdelas efter godkänt praktiskt examensprov. Total studietid: ca 80 timmar 

Observera att för att få arbeta med och använda varumärket Själsstärkande Hypnos® och Själshypnos® krävs att man genomgått och godkänts i det ettåriga certifieringsprogrammet. Denna kurs ger inte tillräckligt med praktik och kunskap för att kunna arbeta som hypnosterapeut men öppnar upp för en enorm expansion på det personliga och andliga planet som kan leda framåt på många plan. Livet blir aldrig sig likt igen. Är du redo för den här resan så händer det stora ting.

Kostnad: 8888 kr inkl moms.  (obs prishöjning 1 aug 9500 kr) Allt kursmaterial ingår. Avbetalning möjlig via Klarna

Kontakt för info och ansökningshandlingar: info@silverdragonhypnosis.com 

Innehåll i korthet:

Historik och bakgrund. Den andliga hypnosens utveckling.

Vad är hypnos och hur arbetar vi med Själsstärkande Hypnos®?

Kommunikation med kroppens visdomscenter

Fördjupningstekniker och övergångar

Hur vi hanterar blockeringar och motstånd under sessionen.

Att tala med själen

Tidigare liv regression

Kontakt med våra guider, änglar och team.

Kontakt med magiska väsen, energier och andra densiteter.

Djur som själsfränder och kraftdjur.

Kontakt med nära och kära i andevärlden.

Livet på andra planeter och resor i universum.

Praktiska tips, genomgång av script. Förberedelser, jordning och beskydd.

Att hålla frekvensen, vara i vår kraft och sätta intentioner. Klientkontakt och etik, samt intressanta samtal om alla dessa teman i en tight grupp likasinnade som lär bli dina vänner för livet. Grundkursen kan gås separat för personlig utveckling eller som en del i det 1-åriga certifieringsprogrammet. 

Privat handledning och samtal under kursens gång med kursledaren.


Vad tyckte kursdeltagarna? 

"En magisk kurs där Helen som kursledare varsamt och med kärlek guidar oss till att tro på vår egen potential, att våga kasta oss ut i det okända och bara följa vår intuition när vi hypnotiserar varandra. Min världsbild har expanderat och magin har rest från sagorna in i min verklighet. Jag har lärt känna mig själv och min själ på djupet och min intuition har ökat i vardagen. Längtar redan till vårens fortsättningskurs och att fortsätta min egen utveckling och samtidigt få börja guida och hjälpa andra på deras livsresa". 

"Som den sökare jag är önskar jag ständigt få kunskap kring tidigare liv, livsuppgifter, speciella talanger etc. Under 2023 ledde en kedja av synkronicitet mig till kursen Själsstärkande Hypnos med Helen och i efterhand förstår jag varför. Under kursen övade vi elever på varandra vilket gjorde att man fick många timmar hypnos och många viktiga insikter. Framför allt gav det mig bekräftelser från universum vad jag bör arbeta vidare med.
Helen är en ytterst erfaren och påläst lärare som guidar sina elever med stort hjärta. Som person är hon varm, ödmjuk och trygg. Till kursen jag medverkade på hade hon handplockat oss elever utifrån vår frekvens vilket ledde till en öppen och trygg grupp samt vänner för livet. Jag kan med trygghet rekommendera alla att medverka på Helens kurser." 


”Att gå Själsstärkande hypnos grundutbildning har öppnat upp en helt ny värld för mig. Rogivande samtal med själen, budskap från högre visdom och min själsgrupp men även andra naturväsen. Utbildningen har både varit personligt och själsligt utvecklande. Helen är en fantastisk själ och positiv och kunnig som lärare.”


"Tack för en fantastisk kurs!  Den har verkligen motsvarat mina förväntningar och mycket mer än så. Helen har guidat oss på ett väldigt fint och ödmjukt sätt. Hon har delat med sig av sin otroliga visdom och jag känner att jag absolut vill fortsätta och utvecklas vidare inom detta, tillsammans med Helen. Man känner att hypnosen är så starkt förankrad i Helen och man känner sig väldigt trygg med henne. Vi har gjort fantastiska och otroligt magiska resor tillsammans och det känns som att jag bara har börjat. Det finns så otroligt mycket man kan uppleva genom Själsstärkande hypnos och för det är jag tacksam. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs."

"Helen är en mycket engagerad lärare med stor passion för det hon gör. Kursen i själsstärkande hypnos utforskar medvetandet och man vet inte vart resan leder. Var öppen och utforska och låt dig överraskas. Släpp alla förväntningar på vad du vill uppleva och överlämna dig till den stora intelligensen och vad den vill visa dig just här och nu. Släpp alla föreställningar och önskemål på resultat. Låt universum visa vägen. Låt Helen vara din guide! Det här är en kurs för dig som vill expandera och för dig som vill uppleva vad du är, inte vem du är."

" Jag kan varmt rekommendera denna fantastiska, innehållsrika och lärorika kurs som ger en fantastisk insikt och självkännedom såväl som kunskap och verktyg att bygga vidare på. Helen är varm hjärtlig och mycket kunnig och engagerad som mentor.   Min världsbild har vidgats och förändrats i grunden, på ett fantastiskt och positivt sätt. Tack!"


"Den här kursen är för dig som vill utvecklas sida vid sida tillsammans med din själ och universum. Helen är en fantastisk kursledare med otroligt mycket kunskap och visdom som hon förmedlar med kärlek. I det trygga klimat som hon har skapat så har vi dels fått lära oss grunderna i Själsstärkande hypnos men också fått resa genom tid och rum, till andra dimensioner och tidigare liv tillsammans. Det har inte funnits några gränser för vad vi har fått uppleva och Helen har guidat oss till att våga lita på vår intuition och egna förmåga vilket har varit ovärderligt i min egen personliga utveckling."

Del 2. Fortsättningskurs i Själsstärkande Hypnos® höst 2024

Denna kurs kan gås för personlig utveckling efter godkänd grundkurs, eller som en del av det ettåriga programmet. För att få arbeta med och använda varumärket Själsstärkande Hypnos® och Själshypnos® krävs att man genomgått och godkänts i det ettåriga certifieringsprogrammet. I denna kurs fördjupar vi teknikerna och utökar verktygslådan. Du får lära dig allt du behöver för att kunna arbeta med Själsstärkande Hypnos® (vilket avslutas med del 3 och certifiering) samt fortsätter din egen utveckling och inre resa med magiska sessioner. 
Tid hösttermin: Tisdagar kl 19.00-22.00 via Zoom. 10 veckor 10/9- 12/11  2024. Vi varvar praktiska övningar och sessioner med teori.

Kostnad: 9999 kr inkl moms tom sista juli. (obs. Prishöjning 1 aug 10500 kr.) Allt kursmaterial ingår. Avbetalning möjlig via Klarna.

Skriftligt examensprov och egna elevsessioner. Total studietid: ca 90-120 timmar.

Lite av innehållet:

Förhållningssätt till oss själva och kontakten med vårt andliga team. Övningar i att vara i och hålla vår kraft.

Vad är frekvenser, varför är de så viktiga och hur mäter vi dem?

Dialog med fysiska symptom. Kommunikation med kroppens medvetande och visdom.

Regression till barndomen. Glada barndomsminnen.

Tidigare liv regression med utökade tekniker och verktyg samt healing
Informationsinhämtning

Själskontrakt och healingteam

Entiteter och mörka energier

Hur man kan kommunicera med själar i fosterstadiet, dementa och personer i koma

Triggers och karmiska band

Själsgrupper och livet mellan liven

Framtida liv progression

Magiska världar och utomjordisk kontakt

Kontakt med änglar, drakar och andra magiska varelser.
Forskning och erfarenheter inom området

Praktiska samtal om etik, tips, juridik, marknadsföring samt härliga samtal och gemenskap med gruppen.
Privat handledning och samtal under kursens gång med kursledaren.


Del 3. Certifieringskurs i Själsstärkande Hypnos®  

Kursen består av 6 lektioner, varav 5 hålls via zoom, samt en fysisk lektion i samband med certifiering.  Eleverna får kontinuerlig handledning och samtal under den egna praktiken. Total studietid: mellan 70-90 timmar. december- mars 2024/2025.

Kostnad: 6500 kr. Allt material ingår. Avbetalning möjlig via Klarna.

Lite av innehållet:   

Fördjupad användning av healing

Fördjupade tekniker för tidigare liv regression
Att arbeta med barndomstrauman

Generationstrauman och ancestral healing
Att skriva egna script

Att jobba med gruppsessioner

Privat handledning av kursledaren

Egen praktik

Tips och praktisk information för kommande arbete


Detta är sista steget där vi finslipar tekniken och fördjupar oss än mer i detta fantastiska område genom att varva teori med praktik. Vi tittar lite mer på trauman av olika slag, så som barndom- och generationstrauman. Ledordet är fördjupning med stort fokus på healing. Vi avslutar med en fysisk lektion och certifierings ceremoni och fest där vi firar ett magiskt år tillsammans.
Total kostnad för det ettåriga certifieringsprogrammet: 26500 kr
Som certifierad  Själsstärkande Hypnos®-terapeut kommer du att erbjudas återkommande träffar och workshops med dina kollegor och kursledare samt ingå i ett nätverk för stöd och utveckling.