Kurser & evenemang

Alla kurser i certifieringsprogrammet samt utvecklingskurserna ges en gång per termin i mån av sökande. Här läggs också upp enstaka workshops och evenemang såsom gruppevent mm.

Stärk samarbetet med din själ- för medium

15 apr - 10 juni kl 18-21, Online för medium 5 tillfällen.
Varmt välkommen att ta del av vår pilotutbildning för medium som önskar mer och har ett intresse av att fördjupa kontakten med din egen själ och därigenom med andevärlden och klienten. Det här är en kurs som vi hoppas ska bidra till dig, ditt liv och ditt mediala arbete
Under min (Madelaines) utvecklingsresa som medium har jag saknat djupet. Det är utifrån djupet, vår själs unika blueprint som vi samarbetar med andevärlden. Så hur kan vi komma i större kontakt med den viktiga delen av oss? När jag utvecklar det, hur bidrar det till att jag blir ett bättre medium för andevärlden och mottagaren? Varje individ i andevärlden har en unik själ och  när vi låter dessa delar mötas på ett mer medvetet sätt händer det något magiskt. Vårt ego - jaget - människan - är själens fordon, nödvändigt för vårt arbete. Du som medium tolkar informationen från mötet mellan din själ och själen i andevärlden och ska förmedla den till din klient.  
Att vara verksam som medium är ett av de minst osjälviska arbeten vi kan ha, som medium handlar det aldrig om dig, ditt arbete är att vara tolken mellan själar: en med och en utan kropp. Att göra dig själv så transparent som möjligt eftersom det inte är ditt personliga möte.
Den här kursen ger dig möjlighet att nå insikter om dig själv där ditt jag ditt ego får möjlighet att lära sig vila men vara till service i ditt mediala arbete. Det kan ge dig större insikter om ditt unika blueprint din själ som bidrar till ditt liv och ditt arbete. Genom  Själsstärkande Hypnos® och mediala övningar leds vi till upplevelser av oss själva, vår själ och dess unika språk. Under 5 måndagar fördelat på 10 veckor mellan den 15 apr och 10 juni så ses vi på Zoom mellan 18.00-21.00.
Under 1,5 timme ägnar vi oss åt Själsstärkande Hypnos® ledd av Helen och resterande 1,5 timme åt mediala övningar under vägledning av Madelaine. Kursen riktar sig till dig som tidigare gått kurser inom mediumskap och kan skilja på arbetet med andevärlden och psycic reading
Varje vecka med ett nytt tema med inriktning på själen och dess resa. Begränsat antal platser. 2500 kr (varav 500 kr moms).
För mer info och ansökningsblankett:
info@silverdragonhypnosis.com

Stärk samarbetet med din själ del 1


Vad händer när ett medium och en hypnosterapeut kombinerar sina kunskaper och passioner? Det här är en kurs för dig som vill djupdyka i din egen själ och starta en riktigt intressant resa. Under 5 måndagar fördelat på 10 veckor så ses vi på Zoom mellan 18.00-21.00. Under 1,5 timme ägnar vi oss åt Själsstärkande Hypnos® ledd av Helen och resterande 1,5 timme åt mediala övningar under vägledning av Madelaine. Varje vecka med ett nytt tema med inriktning på själen och dess resa. Begränsat antal platser. Kostnad: 2500 kr inkl moms. Mer info om när kursen ges igen kommer när det blir aktuellt. OBS! Under våren  går kurs nr 2 som har liknande innehåll och kan sökas oavsett tidigare erfarenhet. Se mer info nedan.
info@silverdragonhypnosis.com

Vad tyckte kursdeltagarna?
”När jag hörde om denna kurs som skulle innehålla både hypnos och medialitet så behövde jag säga JA! Det är mina favoritämnen och jag tycker det alltid är lika spännande att utforska nya koncept. Kursen med Madelaine och Helen, två erfarna och väldigt fina människor, gav nya upplevelser och ledtrådar på min livsresa. Alltid lika fantastiskt att få uppleva hur mycket mer vi är när själen får träda fram. Så är du nyfiken och vill veta, förstå, känna mer av dig? Gå kursen." 

"Jättebra tillfälle om man vill testa på hypnos, men inte riktigt vågar att boka en hel session. Även jättebra om man vill jobba med att lyssna på och lära mer sig mer om  sin intuition. Denna kursen ger verkligen bra verktyg för det. Bra att det är en liten grupp, så att man vågar vara den man är. Ingen prestige med test på slutet utan man går denna kurs helt för sin egen skull, för att utvecklas." 

"En unik kurs som vidgar vyerna på vem jag är och vad medvetandet är. Den har samtidigt stärkt förståelsen för och tron på min intuition och mediala förmåga." 

Stärk samarbetet med din själ del 2

Stärk samarbetet med själen del 2. (även öppen för dem som inte gått del 1) Vi fortsätter att under 5 måndagar fördelat på 10 veckor mellan den 22 januari-18 mars 2024 att utforska själens resa. Vi ses på Zoom mellan 18.00-21.00. Under 1,5 timme ägnar vi oss åt Själsstärkande Hypnos® ledd av Helen och resterande 1,5 timme åt mediala övningar under vägledning av Madelaine. Varje vecka med ett nytt spännande tema som under hypnosen bjuder på resor till magiska världar och dimensioner där vi möter vårt team, andra själar och budbärare. Under de mediala övningarna knyter vi ihop temat från hypnosen med "aura läsningar". Genom övningar får du där uppleva din och mottagarens energi och hur ordlös kommunikation mellan er fungerar för just dig. All information finns lagrad i auran och genom övningarna lär du dig att "ställa in" din frekvens som gör det fullt möjligt att hämta information hos mottagaren. Genom det lär du dig mer om hur just du och din själ kommunicerar och fungerar som människa. Det här är personlig och andlig utveckling som både är intressant, effektiv och rolig. Begränsat antal platser. Kostnad: 2500 kr inkl moms. För mer info och ansökningsblankett:

info@silverdragonhypnosis.com

Grundkurs i Själsstärkande Hypnos® vår och höst 2024

Det här är kursen för dig som har kommit en bit i din andliga utveckling och är intresserad av att vidga ditt medvetande och lära dig tekniker som hjälper dig både privat och professionellt. Du är troligtvis en person med litet ego och stor önskan att hjälpa andra. Du har gjort grundarbetet med dig själv och känner dig redo för nästa steg. Du bör vara öppen och bekväm med tanken på reinkarnation, utomjordiskt liv, väsen och magiska världar och vara beredd på att göra en ordentlig resa där dina tidigare uppfattningar och trossystem kan komma att förändras.

Kanske jobbar du redan medialt, med healing, frekvensmedicin eller liknande, eller så är du bara redo och öppen att utveckla ditt multidimensionella jag. Det finns inga krav på tidigare formella utbildningar eller erfarenheter men stor vikt läggs vid personlig lämplighet och frekvens. Alla sökanden genomgår en prövning innan antagning. Den här kursen kommer att påverka dig i grunden och du behöver vara redo att kunna hantera det. 

Kursen är helt unik i sitt slag och kommer att ge dig nya insikter och verktyg att verkligen expandera på alla plan.

Själsstärkande Hypnos® är en dynamisk och högfrekvent metod som kombinerar beprövade metoder från bla. Dolores Cannon, Brian Weiss och Michael Newton med nya uppdaterade tekniker och kunskap som matchar människans ständigt expanderande medvetande. Jag har valt att kalla den här inriktningen för Själshypnos®

Vi går igenom teori och en mängd olika tekniker på en rad intressanta områden för att kunna genomföra en lyckad session. Varje lektion består också av ett praktiskt moment där deltagarna arbetar med varandra i par. Alla deltagare kommer att leda minst 9 hypnossessioner och vara klient 9 gånger, vilket är extremt utvecklande i sig.  

Tid vårtermin: Tisdagar kl 19.00-22.00 via Zoom. 10 veckor 20/2- 23/4 2024. Vi varvar praktiska övningar och sessioner med teori.

Tid hösttermin:  Torsdagar kl 19.00-22.00 via Zoom. 10 veckor 12/9- 14/11  2024.  Vi varvar praktiska övningar och sessioner med teori.

Diplom utdelas efter godkänt praktiskt examensprov. Total studietid: ca 80 timmar 

Observera att för att få arbeta med och använda varumärket Själsstärkande Hypnos® och Själshypnos® krävs att man genomgått och godkänts i det ettåriga certifieringsprogrammet. Denna kurs ger inte tillräckligt med praktik och kunskap för att kunna arbeta som hypnosterapeut men öppnar upp för en enorm expansion på det personliga och andliga planet som kan leda framåt på många plan. Livet blir aldrig sig likt igen. Är du redo för den här resan så händer det stora ting.

Kostnad: 8888 kr inkl moms.  Allt kursmaterial ingår. Avbetalning möjlig via Klarna

Kontakt för info och ansökningshandlingar: info@silverdragonhypnosis.com 

Innehåll i korthet:

Historik och bakgrund. Den andliga hypnosens utveckling.

Vad är hypnos och hur arbetar vi med Själsstärkande Hypnos®?

Kommunikation med kroppens visdomscenter

Fördjupningstekniker och övergångar

Hur vi hanterar blockeringar och motstånd under sessionen.

Att tala med själen

Tidigare liv regression

Kontakt med våra guider, änglar och team.

Kontakt med magiska väsen, energier och andra densiteter.

Djur som själsfränder och kraftdjur.

Kontakt med nära och kära i andevärlden.

Livet på andra planeter och resor i universum.

Praktiska tips, genomgång av script. Förberedelser, jordning och beskydd.

Att hålla frekvensen, vara i vår kraft och sätta intentioner. Klientkontakt och etik, samt intressanta samtal om alla dessa teman i en tight grupp likasinnade som lär bli dina vänner för livet. Grundkursen kan gås separat för personlig utveckling eller som en del i det 1-åriga certifieringsprogrammet. 

Privat handledning och samtal under kursens gång med kursledaren.


Vad tyckte kursdeltagarna? 

"En magisk kurs där Helen som kursledare varsamt och med kärlek guidar oss till att tro på vår egen potential, att våga kasta oss ut i det okända och bara följa vår intuition när vi hypnotiserar varandra. Min världsbild har expanderat och magin har rest från sagorna in i min verklighet. Jag har lärt känna mig själv och min själ på djupet och min intuition har ökat i vardagen. Längtar redan till vårens fortsättningskurs och att fortsätta min egen utveckling och samtidigt få börja guida och hjälpa andra på deras livsresa". 

"Som den sökare jag är önskar jag ständigt få kunskap kring tidigare liv, livsuppgifter, speciella talanger etc. Under 2023 ledde en kedja av synkronicitet mig till kursen Själsstärkande Hypnos med Helen och i efterhand förstår jag varför. Under kursen övade vi elever på varandra vilket gjorde att man fick många timmar hypnos och många viktiga insikter. Framför allt gav det mig bekräftelser från universum vad jag bör arbeta vidare med.
Helen är en ytterst erfaren och påläst lärare som guidar sina elever med stort hjärta. Som person är hon varm, ödmjuk och trygg. Till kursen jag medverkade på hade hon handplockat oss elever utifrån vår frekvens vilket ledde till en öppen och trygg grupp samt vänner för livet. Jag kan med trygghet rekommendera alla att medverka på Helens kurser." 


”Att gå Själsstärkande hypnos grundutbildning har öppnat upp en helt ny värld för mig. Rogivande samtal med själen, budskap från högre visdom och min själsgrupp men även andra naturväsen. Utbildningen har både varit personligt och själsligt utvecklande. Helen är en fantastisk själ och positiv och kunnig som lärare.”


"Tack för en fantastisk kurs!  Den har verkligen motsvarat mina förväntningar och mycket mer än så. Helen har guidat oss på ett väldigt fint och ödmjukt sätt. Hon har delat med sig av sin otroliga visdom och jag känner att jag absolut vill fortsätta och utvecklas vidare inom detta, tillsammans med Helen. Man känner att hypnosen är så starkt förankrad i Helen och man känner sig väldigt trygg med henne. Vi har gjort fantastiska och otroligt magiska resor tillsammans och det känns som att jag bara har börjat. Det finns så otroligt mycket man kan uppleva genom Själsstärkande hypnos och för det är jag tacksam. Jag kan verkligen rekommendera denna kurs."

"Helen är en mycket engagerad lärare med stor passion för det hon gör. Kursen i själsstärkande hypnos utforskar medvetandet och man vet inte vart resan leder. Var öppen och utforska och låt dig överraskas. Släpp alla förväntningar på vad du vill uppleva och överlämna dig till den stora intelligensen och vad den vill visa dig just här och nu. Släpp alla föreställningar och önskemål på resultat. Låt universum visa vägen. Låt Helen vara din guide! Det här är en kurs för dig som vill expandera och för dig som vill uppleva vad du är, inte vem du är."

" Jag kan varmt rekommendera denna fantastiska, innehållsrika och lärorika kurs som ger en fantastisk insikt och självkännedom såväl som kunskap och verktyg att bygga vidare på. Helen är varm hjärtlig och mycket kunnig och engagerad som mentor.   Min världsbild har vidgats och förändrats i grunden, på ett fantastiskt och positivt sätt. Tack!"


"Den här kursen är för dig som vill utvecklas sida vid sida tillsammans med din själ och universum. Helen är en fantastisk kursledare med otroligt mycket kunskap och visdom som hon förmedlar med kärlek. I det trygga klimat som hon har skapat så har vi dels fått lära oss grunderna i Själsstärkande hypnos men också fått resa genom tid och rum, till andra dimensioner och tidigare liv tillsammans. Det har inte funnits några gränser för vad vi har fått uppleva och Helen har guidat oss till att våga lita på vår intuition och egna förmåga vilket har varit ovärderligt i min egen personliga utveckling."

Del 2. Fortsättningskurs i Själsstärkande Hypnos® vår och höst 2024

Denna kurs kan gås för personlig utveckling efter godkänd grundkurs, eller som en del av det ettåriga programmet. För att få arbeta med och använda varumärket Själsstärkande Hypnos® och Själshypnos® krävs att man genomgått och godkänts i det ettåriga certifieringsprogrammet. I denna kurs fördjupar vi teknikerna och utökar verktygslådan. Du får lära dig allt du behöver för att kunna arbeta med Själsstärkande Hypnos® (vilket avslutas med del 3 och certifiering) samt fortsätter din egen utveckling och inre resa med magiska sessioner. 

Tid vårtermin: Torsdagar kl 19.00-22.00 via Zoom. 10 veckor 22/2-25/4 2024. Vi varvar praktiska övningar och sessioner med teori.
Tid hösttermin: Tisdagar kl 19.00-22.00 via Zoom. 10 veckor 10/9- 12/11  2024. Vi varvar praktiska övningar och sessioner med teori.

Kostnad: 9999 kr inkl moms. Allt kursmaterial ingår. Avbetalning möjlig via Klarna.

Diplom utdelas efter godkänt skriftligt examensprov. Total studietid: ca 90-100 timmar

Lite av innehållet:

Förhållningssätt till oss själva och kontakten med vårt andliga team. Övningar i att vara i och hålla vår kraft.

Vad är frekvenser, varför är de så viktiga och hur mäter vi dem?

Dialog med fysiska symptom. Kommunikation med kroppens medvetande och visdom.

Regression till barndomen. Glada barndomsminnen.

Tidigare liv regression med utökade tekniker och verktyg samt healing

Själskontrakt och healingteam

Entiteter och mörka energier

Hur man kan kommunicera med själar i fosterstadiet, dementa och personer i koma

Själsgrupper och livet mellan liven

Framtida liv progression

Magiska världar och utomjordisk kontakt, 

Kontakt med änglar, drakar och andra magiska varelser.
Forskning och erfarenheter inom området

Praktiska samtal om etik, tips, juridik, marknadsföring samt härliga samtal och gemenskap med gruppen.
Privat handledning och samtal under kursens gång med kursledaren.


Del 3. Certifieringskurs i Själsstärkande Hypnos®  2024/ 2025

Kursen ges en gång per termin i mån av sökande och består av 5 träffar via zoom med kontinuerlig handledning och samtal samt egen praktik. Total studietid: ca 70-80 timmar. Maj-aug 2024 samt december- mars 2024/2025.

Kostnad: 4444 kr. Avbetalning möjlig via Klarna.

Detta är sista steget där vi finslipar tekniken och fördjupar oss än mer i detta fantastiska område genom att varva teori med praktik. Vi avslutar med en certifieringsceremoni och fest där vi firar ett magiskt år tillsammans.
Total kostnad för det ettåriga certifieringsprogrammet: 23311 kr.
Som certifierad  Själsstärkande Hypnos®-terapeut kommer du att erbjudas återkommande träffar med dina kollegor och kursledare samt ingå i ett nätverk för stöd och utveckling.